DIGITAL HOSPITAL

Despre

noi

Într-o lume în continuă schimbare, în care accesul la serviciile de sănătate este esențial, telemedicina integrată devine din ce în ce mai importantă și mai relevantă.

Green Splid Srl se axează pe îmbinarea inovației tehnologice cu îngrijirea sănătății, oferind o soluție integrată de telemedicină care schimbă modul în care pacienții și furnizorii de servicii medicale interacționează și colaborează.

Telemedicina integrată reprezintă un pilon fundamental al viitorului îngrijirii sănătății, deschizând noi oportunități și posibilități pentru îmbunătățirea accesului la serviciile medicale, monitorizarea pacienților la distanță și creșterea eficienței în furnizarea îngrijirii medicale. Prin sistemul nostru informatic de telemedicină integrată, ne propunem să aducem aceste avantaje în viața pacienților și în activitatea zilnică a furnizorilor de servicii medicale.

Green Splid Srl este reprezentantul oficial în România al societății Spirocco cu sediul în Ungaria și colaborator în dezvoltarea Sistemului Informatic de Telemedicină Integrată Spirocco Digital Hospital și la alte soluții digitale de sănătate. Scopul nostru este să punem la dispoziția pacienților și a medicilor instrumente care sprijină terapia și monitorizarea pacienților cronici de la distanță, soluții pentru a asigura continuitatea îngrijirii pacienților în afara spitalului în perioada de convalescență, cu scopul preventiv de a reduce spitalizările inutile și reducerea timpului acordării consultației, evaluarea de la distanță a funcțiilor vitale, a parametrilor fiziologici și biologici, digitalizarea spitalelor inclusiv digitalizarea arhivei.

Având în vedere ritmul rapid al tehnologiei și schimbările din domeniul sănătății, suntem dedicați continuării inovării și progresului în telemedicină. Echipa noastră de experți lucrează neîncetat pentru a dezvolta și implementa soluții tehnologice avansate, care să răspundă nevoilor reale ale pacienților și profesioniștilor din domeniul medical.

Mulți factori pot sta în spatele dezvoltării unei afecțiuni sau boli; nu este suficient să monitorizezi un singur parametru. Vindecarea și conservarea sănătății sunt întotdeauna procese complexe, așa că am decis să ne pregătim sistemul în conformitate cu abordarea holistică pentru a primi și evalua date dintr-o gamă mult mai largă de surse de informații.

Multe aparate de măsurare (tensiometre, glucometre, pulsoximetre, cântare pentru determinarea ICM, controlul respirației CPAP, controlul cardiac, termometru digital) sunt deja dispozitive comune în gospodăriile de astăzi, dar rareori sunt capabile să susțină singure procesele terapeutice ale pacienților. Prin sistemul Spirocco Digital Hospital, integrăm rezultatele măsurătorilor dispozitivelor medicale, precum și datele dispozitivelor inteligente și bazele de date, care împreună pot crea un sistem util de evaluare a pacientului ce evidențiază tendințele și corelațiile specifice pacientului.

Sistemul Informatic Spirocco Digital Hospital are ca principal obiectiv sprijinirea terapiei și prevenirii în rândul persoanelor în vârstă sau a celor care suferă de boli cronice precum astmul, BPOC-ul, hipertensiunea arterială, obezitatea și diabetul, etc.

Serviciile noastre includ E-Health, servicii mobile de sănătate, tehnologii fără fir, telemetrie și telemedicale, servicii echipamente medicale și de diagnosticare. Dezvoltăm dispozitive medicale inteligente și soluții digitale concepute pentru a obține beneficii mai bune pentru sănătate și pentru a face asistența medicală mai accesibilă. Compania are o experiență semnificativă în managementul bolilor respiratorii (astm, BPOC, fibroză chistică), monitorizarea la distanță a pacienților cronici, îngrijirea la domiciliu și supravegherea post-COVID, în medicina muncii, îi actrivitatea medicilor de familie. Soluția noastră a fost testată de peste 6.000 de pacienți până acum. De asemenea, participăm la proiectul EU Gatekeeper de management al pacienților, care ajunge la 40.000 de pacienți.

Spirocco a fost selectat în cadrul primului apel deschis pentru proiectul Gatekeeper, care se concentrează pe soluții inteligente bazate pe date pentru detectarea și intervenția personalizată timpurie a riscurilor, finanțat prin programul HORIZON 2020. Scopul său principal este de a crea un GATEKEEPER care conectează furnizorii de servicii medicale, întreprinderile, antreprenorii, pacinții, pacienții cronici, cetățenii în vârstă și comunitățile cu acces redus la sistență medicală. Relația dintre părțile interesate promovează un spațiu deschis bazat pe încredere, pentru coordonarea ideilor, tehnologiilor, nevoilor utilizatorilor și proceselor, care are ca scop asigurarea unei vieți mai sănătoase și independente pentru adulții în vârstă având scop final crestrea calității viețtii. Implicarea utilizatorilor în monitorizarea propriei stări de sănătate consolidează abordarea preventivă în societate, îmbunătățind astfel starea de sănătate a populației pe termen lung.

 Prin angajamentul nostru pentru excelență și inovație, ne propunem să devenim un partener de încredere pentru instituțiile medicale și organizațiile din domeniul sănătății, contribuind la transformarea și îmbunătățirea sistemului de îngrijire a sănătății în România.