DIGITAL HOSPITAL

Serviciile

Oferite

O descriere detaliată a serviciilor de telemedicină oferite de sistem, cum ar fi consultații online, monitorizarea pacienților la distanță, transmiterea rezultatelor de la teste, etc.

  1. Implementare și instruire, pregătire personal: Asigurarăm implementarea corectă a sistemului și oferirim instruirea necesară a personalului medical pentru utilizarea eficientă a platformei.
  2. Personalizare la cerere: Posibilitatea de a personaliza sistemul în funcție de nevoile și cerințele specifice ale clienților.
  3. Conectarea cu alte sisteme informatice existente: Asigurăm integrarea cu alte sisteme informatice din domeniul medical pentru asigurarea unei interacțiuni eficiente între diferitele platforme și aplicații.
  4. Stocare și arhivare date: Asigurarăm stocare sigură și accesibilă a datelor medicale, serviciu esențial pentru sistemul de telemedicină integrată.
  1. Digitalizarea dosarelor medicale: Această facilitate permite conversia dosarelor medicale fizice în format digital, facilitând accesul rapid și securizat la informațiile medicale ale pacienților.
  2. Mentenanță: Oferim servicii de mentenanță, asigurăm funcționarea continuă și corectă a sistemului, inclusiv actualizări de securitate și de performanță.
  3. Asistență: Asigurăm asistență tehnică și consultanță pentru utilizatori în ceea ce privește funcționalitatea și utilizarea sistemului.
  4. Dezvoltare: Asigurăm servicii de dezvoltare și inovare, inclusiv integrarea la cerere a altor funcționalități în cadrul sistemului informatic.